Horváth Fémtechnikai Kft.
HORVÁTH FÉMTECHNIKAI KFT.A Horváth Fémtechnikai Kft. 1997. november 1-én alakult és 100%-ban magyar tulajdonban van. A társaság fő profilja a gépi forgácsolás és a szerszámgyártás. Utóbbi tevékenység a vállalkozás életében fő szerepet játszik.

 

Cégünk fő tevékenysége a fémipar jelentős részére kiterjed. A gépi forgácsoláson belül gépipari, élelmiszer ipari, műanyagipari, olajipari, alkatrészek gyártását, egységek újragyártását, valamint pótlását vállaljuk. A szerszámgyártás keretein belül nyomáspróba szerszámokat, műanyagipari szerszámokat,  valamint gumisütő, műanyag, szilikon öntő és egyéb szerszámokat készítünk megrendelőink részére. Tevékenységünket bérmunkában is végezzük, illetve egyedi igényeket és elképzeléseket is kivitelezünk.

 

Nemcsak hazai, de külföldi piacokon (angol, amerikai, horvát, japán, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, svájci, szlovén, török, ukrán) is megtalálhatóak termékeink. Piaci helyzetünk az adott tevékenységi területen stabilnak mondható. Ezt támasztják alá folyamatos megrendeléseink, visszatérő megrendelőink nemcsak Magyarországról. Az Európai Unión belüli, és az azon kívüli munkavállalás lehetőségét a hosszú múltra visszatekintő, tapasztalt és folyamatosan képzett munkatársakkal való kreatív együttműködés adja.

 

Jelenlegi eszközeink körét elsősorban a különböző feladatok ellátására alkalmas marógépek, csúcsesztergák, síkköszörű-gépek, plazmavágó gép, szalagfűrész, fúrógépek adják.


Vállalkozásunk egyaránt dolgozik külföldi és belföldi megrendelők részére is és tevékenységét leginkább az egyedi, a vevői igényeknek maximálisan megfelelő gyártás, gyorsaság, igényes munka és a határidők pontos betartása jellemzi.